Rebell Bolzano putetrekk

50x50 Grå

Varenr:116895
Rebell Bolzano putetrekk 50x50 Grå Rebell Bolzano putetrekk 50x50 Grå Rebell Bolzano putetrekk 50x50 Grå Rebell Bolzano putetrekk 50x50 Grå Rebell Bolzano putetrekk 50x50 Grå
699,-
-+
Forventet på lager (0 dager)

Kelim har noe trygt og lunt over seg – og den grove og rustikke overflaten med mønster i naturens egne farger, gir hint av tradisjon og håndverk. Bolzano pyntepute er vakker i seg selv og gir gode kontraster til andre overflater som velur, bomull og vakkert skinn.

 

Produktinformasjon:

  • 65 % ull og 35 % andre fibre
  • Glidelås i bunn av putetrekk
  • Består av 1 pynteputetrekk, innleggspute må kjøpes separat. Artikkelnr: 116593
  • Pynteputen er en del av Rebell kolleksjonen


Cashwool er en betegnelse for en ullblanding hvor andelen av ull skal være minimum 65% eller mer. De siste 35% utgjør andre fibre blandes med ullen. Dette gir fortsatt de gode egenskapene som ullen har, men vil være ett produkt som blir mer prisgunstig. Andre fibre vil være polyester, viscose, acryl m.m.

 

Pynteputen er produsert med den kjente veveteknikken Kelim. Dette innebærer at ullen ikke går over hele bredden av puten, men i stedet snur ved fargeskifte. Veveteknikken gir den velkjente strukturen i pynteputen og resultatet er at putene får en orientalsk og vintage fremtoning.