Rebell Trento putetrekk

60x60 Classic blue

Varenr:116093
Rebell Trento putetrekk 60x60 Classic blue Rebell Trento putetrekk 60x60 Classic blue Rebell Trento putetrekk 60x60 Classic blue Rebell Trento putetrekk 60x60 Classic blue
Farge variantClassic blue
Størrelse
499,-
-+
100+ På lager

Lekker pyntepute fra Rebell med print på forside. Trento gir et hint av sommer med inspirasjon fra varmere strøk. Deilig og matt struktur som likevel gir liv i de klare fargene. En klassiker som lever lenge - ute som inne.

 

Produktinformasjon

  • 50 % lin og 50 % bomull
  • Glidelås i bunn av putetrekk
  • Består av 1 pynteputetrekk, innleggspute må kjøpes separat
  • Designet finnes i flere farger
  • Pynteputen er en del av Rebell kolleksjonen


Lin er et rent naturprodukt som kommer fra lin-planten. Stoffet er slitesterkt og du vil oppdage at det føles mykere for hver vask. Ønsker du en blank tekstil kan den gjerne strykes, men dette ertekstil som er minst like sjarmerende litt krøllet. Puten har en miks med 50% lin og 50% bomull. Dette er en god god kombinasjon som gjør pynteputen ekstra behagelig, lettstelt og myk.

 

Bomull er vår viktigste naturfiber og har vært benyttet i flere tusen år. Produksjon av bomull foregår i mer enn 80 land. Kvaliteten kan variere mye. Vi benytter bomull av god kvalitet med lange fibre. En tett fin vevkonstruksjon gir en god slitestyrke du vil ha glede av lenge.