Tradisjon og innovasjon

Vi er stolte av vår historie og glemmer ikke hvordan det hele startet i 1939. Alfhild og Halvdan Lie åpnet sitt familieforetak, A.Lie & Co med vask og fylling av dundyner og dunputer som sitt spesialområde. Helt frem til 1989 var dette en kjernevirksomhet i foretaket, Trond Lie som tredje generasjon hadde større visjoner enn å vaske og etterfylle brukte produkter.
 

Han ville lage nye dyner og puter og ideen og visjonen ble satt i verk og Norsk Dun ble stiftet. Norvigroup Norsk Dun AS er lidenskapelig opptatt av dun, og det er nok den lidenskapen som har gjort oss så dyktige på dunprodukter som gir den optimale nattesøvnen.

 

I 1991 startet Norvigroup med design og utvikling av tekstiler og tilbehør til hjemmet som en viktig strategisk forlengelse av produksjon av dyner og puter. Vi er en vesentlig aktør med sterke merkevarer som Turiform, Borås Cotton og Halvor Bakke med flere. 

I dag har vi en moderne fabrikk på Mysen og vi tar tryggheten fra tradisjon og erfaring med oss videre inn i fremtiden og skaper magi for å sikre en deilig, trygg og komfortabel søvn for alle våre kunder.

 

Hovedkontoret  på Mysen er vårt kraftsenter hvor innovasjon, design og produktutvikling er grunnsteiner i vår virksomhet i kombinasjon med bærekraft og etterrettelighet.

 

Norvigroup er Skandinavias største produsent og grossist innen "bedding equipment" med produksjon, lager og salg i flere land.

 

Bilde som viser pakking av dundyner fra Norsk Dun