Dozy® toppmadrass vugge

40x90 330g 70 % dun 30 % fjær

Varenr:108344
Dozy® toppmadrass 70 % dun 30 % fjær - Norsk Dun Dozy® toppmadrass 70 % dun 30 % fjær - Norsk Dun
Størrelse
1 049,-
-+
100+ På lager

Dozykonseptet – sørger for at ditt barn får
dekket sitt søvnbehov

 

Dozykonseptet er utviklet som en total løsning for ditt barn. Med blant annet dun dyner og puter, topp madrass, nattpose og sengetøy finner du lett det som ditt barn vil sette pris på i alle timene det tilbringer i drømmeverden.

 

Toppmadrass i dun
For barnesengen, vognen eller vuggen har Dozy en egen «Toppmadrass i dun» som er utrolig myk og deilig. Den er fylt med 70 % Muscovy dun og 30 % små fjær for å gi barnet best mulig komfort. Den gir en lun følelse og håndterer fukt på samme effektive måte som dun dynene.Egenskaper ved dunprodukter

Ikke for varmt, ikke for kaldt, heller ikke for klamt -  Rett og slett perfekt å sove i. Dunprodukter har en unik evne til å regulere temperaturen.

 

Fordelen med Dozy dunprodukter er at dun isolerer både mot varme og kulde. Dun transporter fuktighet slik at det blir mer behagelig og gir bedre søvnkvalitet.

 

Vedlikehold

Alle Dozy dunprodukter kan vaskes på 60ºC i en normal vaskemaskin. Bruk vaskemidler for ull og skånsom vask. For tørkingen i en tørketrommel bør du bruke tennisballer. Tørk i sekvenser på 30 minutter og rist løs eventuelle dun og fjær som har klumpet seg før du fortsetter tørkingen.

 

Daglig bør man riste dundynene og –putene slik at dunene får luft og holder sin spenst. Lufting av dundynen bør foregå i skyggen. Man skal aldri slå eller banke dundynene da det kan ødelegge dunene.