Halvor Bakke Westler pledd

130x180 Grønn / Green

Varenr:116219
Halvor Bakke Westler pledd 130x180 Grønn / Green Halvor Bakke Westler pledd 130x180 Grønn / Green Halvor Bakke Westler pledd 130x180 Grønn / Green Halvor Bakke Westler pledd 130x180 Grønn / Green
Farge variantGreen
Størrelse
1 499,-
-+
20+ På lager

Ullstrikk er mer populært enn noen gang, og i Norge har vi lange tradisjoner med de vakreste ullgensere som vi bruker i den kalde delen av året. Deilige ullpledd og puter er både tradisjonsrikt og tidløst, og designet er inspirert av norske strikkegensere med vakre flettemønster. Et raust ulpledd og en varm pute skaper den lune atmosfæren som varmer inn i hjerterota.

 

Produktinformasjon:

  • 100 % ull
  • Størrelse: 130x180 cm
  • Fås i grønn og marine
  • Tilhørende putetrekk og sengeteppe
  • Pleddet er en del av Halvor Bakkes julekolleksjon Bedtime Story


Ull er en betegnelse brukt om fibre fra sauer eller om hår fra andre dyr som brukes til tekstilproduksjon, f.eks. angora- og kasjmirgeit, kamel og alpakka. Ca. halvparten av verdens ullproduksjon kommer fra merinosauen eller krysninger av denne. Merino ull blir også brukt som betegnelse for alle finere ulltyper. Middels fin ull blir gjerne kalt crossbred eller sjeviot. Ullfibrene er av en slik karaketer at den kan ta opp relativt store mengder fuktighet fra den omgivende luften uten at den kjennes våt. Ull er også den minst brennbare av naturfibrene.