Gustav Ovland Solist sengesett

140x200/50x70 Rust

Varenr:118090
1 349,-
-+
100+ På lager

Solist sengesett fra Gustav Ovland gir et rustikt og industrielt uttrykk i form av striper. Sengesettet er laget av en lett og deilig blanding av lin og bomull, som har mange fordeler. Lin er et naturlig og slitesterkt materiale som puster godt og regulerer temperaturen. Bomull er et mykt og behagelig materiale som føles godt mot huden. Sengesettet er også vasket, noe som gjør det ekstra mykt og deilig.

 

Solist sengesett er et sengesett som du vil elske å krype inn i hver kveld.

 

Produktdetaljer:

  • 50% lin og 50% bomull, vasket 
  • 3 cm oxford-ramme på putevar
  • Putevar med sideåpning og flap, bunnåpning med stoffknapper på dynetrekk
  • Sengesettet består av 1 dynetrekk og 2 putevar 
  • Sengetøyet er pakket i en lekker gaveeske
  • Dette produktet er en del av Gustav Ovland sin kolleksjon Stärkelsesfabriken


Gustav Ovland sin kolleksjon Stärkelsesfabriken reflekterer hans bærekraftige visjon, og i serien finner du kun produkter som er både estetiske og etiske. Hans produkter er laget for å vare lenge, og for å skape en hyggelig og miljøvennlig atmosfære i hjemmet ditt.

 

Dette sengesettet fra Gustav Ovland er produsert av bomull og lin - begge naturlige materialer som med sine unike egenskaper gir mange fordeler.

 

Lin er et rent naturprodukt som kommer fra lin-planten, og er blandt de sterkeste vegetabilske materialene. Lin er svært absorberende og puster godt, og er et materiale som er lett å ta vare på. I kombinasjon med bomull gir dette et sengetøy som er både mykt og svalende, med god slitestyrke du vil ha glede av lenge.