STAY Mellow

Regular 50x70 70% muscovy 530g

Varenr:116524
STAY Mellow Regular 50x70 70% muscovy 530g STAY Mellow Regular 50x70 70% muscovy 530g STAY Mellow Regular 50x70 70% muscovy 530g STAY Mellow Regular 50x70 70% muscovy 530g STAY Mellow Regular 50x70 70% muscovy 530g
2 499,-
-+
20+ På lager

STAY Mellow hodepute er en optimal kombo av stabilitet og mykhet. Blandingen med 70 % dun og 30 % små fjær blir en mellomting av Fluffy og Steady – den gir god støtte men oppleves fortsatt som myk og deilig. Nydelig bomullstrekk i 100 % bomull som er ideell for denne blandingen mellom dun og fjær.

 

Produktinformasjon:

  • 70 % muscovy dun, 30 % små fjær
  • 600 cuin bæreevne
  • Trekket er i 100 % bomullscambric
  • Fyllvekt: 530 gram
  • STAY bag medfølger ved kjøp av STAY dunpute
  • Ta med deg dyne og pute på tur, eller bruk baggen til oppbevaring av STAY dunprodukter som du skal lagre
  • Norskprodusert, svanemerket og allergivennlig
  • Downpass-merket som er det best etablerte sporingssystemet for dun og fjær


STAY er en fantastisk kolleksjon av deilige dunprodukter som er utviklet ned til den minste detalj, og som kvalitetsmessig starter der de fleste andre dun kolleksjoner har sitt høyeste nivå. Kolleksjonen er satt sammen av alle de dun produktene som gir den optimale søvnen og komforten, både over og under kroppen.

 

Dun – naturens lille mirakel

Dun er et lite stykke magi fra naturens side. Gjennom millioner av år har dunens egenskaper gjort det mulig for gjess og ender å holde på varmen i ekstrem kulde, og holde kroppen sval og behagelig i sommervarmen. Vi låner denne egenskapen for å sørge for at du har riktig temperatur når du sover. Våre produkter er laget i Norge for nordiske forhold, så du skal kunne sove godt uansett årstid.

 

Dunen er omsorgsfull

All vår dun kommer fra sjøfugl - and eller gås - som har utviklet ekstreme egenskaper når det gjelder isolasjon og fukthåndtering. I den kaldeste perioden om vinteren, finner sjøfuglen fortsatt sin mat under vann og det er ekstremt viktig at vannet forsvinner raskt fra kroppen når den kommer til overflaten. Dun og fjær kvitter seg raskt med vann og varmer opp kroppen når den er kald. Denne egenskapen forsvinner ikke når dun fylles i dyner, puter og toppmadrasser. Så i tillegg til at det er behagelig, kvitter duna seg også med fuktighet og sørger for at temperaturen er optimal – den viser omsorg for oss for at vi skal sove god