STAY More Travel

35x40 90% muscovy 130g

Varenr:115288
STAY More Travel 35x40 90% muscovy 130g STAY More Travel 35x40 90% muscovy 130g STAY More Travel 35x40 90% muscovy 130g STAY More Travel 35x40 90% muscovy 130g
899,-
-+
9 På lager

STAY away er en smart og liten dunpute fra Norsk Dun som er perfekt til å ha med på tur slik at du får god hvile når du er på reise. Den ligger i en liten og lekker bag med glidelås på toppen som også kan brukes som toalettmappe.

 

Produktinformasjon

  • 90 % Muscovy dun
  • 725 cuin bæreevne
  • Trekket er i 100 % bomullscambric. TC280
  • Størrelse: 35x40 cm
  • Fyllvekt: 130 gram
  • Putetrekk fra Cloud-serien følger med. Trekket har en nydelig grønn farger og er i bomullssateng


STAY er en fantastisk kolleksjon av deilige dunprodukter som er utviklet ned til den minste detalj, og som kvalitetsmessig starter der de fleste andre dun kolleksjoner har sitt høyeste nivå. Kolleksjonen er satt sammen av alle de dun produktene som gir den optimale søvnen og komforten, både over og under kroppen.

 

Dun – naturens lille mirakel

Dun er et lite stykke magi fra naturens side. Gjennom millioner av år har dunens egenskaper gjort det mulig for gjess og ender å holde på varmen i ekstrem kulde, og holde kroppen sval og behagelig i sommervarmen. Vi låner denne egenskapen for å sørge for at du har riktig temperatur når du sover. 

Våre produkter er laget i Norge for nordiske forhold, så du skal kunne sove godt uansett årstid. 

 

Dunen er omsorgsfull 

All vår dun kommer fra sjøfugl - and eller gås - som har utviklet ekstreme egenskaper når det gjelder isolasjon og fukthåndtering. I den kaldeste perioden om vinteren, finner sjøfuglen fortsatt sin mat under vann og det er ekstremt viktig at vannet forsvinner raskt fra kroppen når den kommer til overflaten. Dun og fjær kvitter seg raskt med vann og varmer opp kroppen når den er kald. Denne egenskapen forsvinner ikke når dun fylles i dyner, puter og toppmadrasser.

 

Så i tillegg til at det er behagelig, kvitter duna seg også med fuktighet og sørger for at temperaturen er optimal – den viser omsorg for oss for at vi skal sove godt.