Halvor Bakke Bedtime story

Halvor Bakke, Bedtime Story

Halvor Bakke er en av Norges mest profilerte interiørdesignere og er kjent for sin sobre og elegante stil. Halvor Bakke har i samarbeid med oss utviklet Bedtime Story som består av alt du kan drømme om til soverom og bad for å gi deg den gode hotellfølelsen - hjemme.

gustav ovland stärkelsesfabriken

Gustav Ovland, Stärkelsesfabriken

Gustav Ovland sin kolleksjon Stärkelsesfabriken reflekterer hans bærekraftige visjon, og i serien finner du kun produkter som er både estetiske og etiske. Hans produkter er laget for å vare lenge, og for å skape en hyggelig og miljøvennlig atmosfære i hjemmet ditt.

Tone Kroken sengetøy

Tone Kroken, Bohemian Luxury

Dette er en unik kolleksjon med sengetøy, sengetepper og hotellputer som oser eksklusivitet og har fokus på godt håndverk og klassiske detaljer. 

STAY by Norsk Dun

STAY dunkolleksjonen sparer ikke på noe – den sikter inn på å gi deg den optimale veiledningen og kunnskapen for å gjøre ditt valg – for det er personlig. STAY fikk i 2022 bransjeprisen for Årets produkt av Designindustrien.

Turiform soverom og bad

Turiform

Turiform har friskhet med et solid skandinavisk fotavtrykk. Vi har et bredt sortiment til soverom og bad som består av gode basevarer samt nye kolleksjoner i hver sesong. Stort utvalg til voksne og barn i gode kvaliteter.

Borås Cotton soverom og bad

Borås Cotton

Borås Cotton bygger på lange tradisjoner innen tekstildesign, og vi har valgt å utvikle det videre med håndtegnede mønstre og vakre detaljer. Gjør det enkelt å lage et vakkert soverom med det lille ekstra.

outandabout by norsk dun

Out&About by Norsk Dun

Våre populære dunpledd fra Out&About har vi hatt i sortimentet i noen år og vi har nå utvidet serien med fine vesker og bagger i freshe farger. Alle produktene er fylt med 90 % dun som du kan nyte godt av mens du er på farten.

rebell puter og pledd

Rebell - Puter og pledd

I vår REBELL kolleksjon finner du de lekreste pynteputer og pledd i fine farger og tekstiler. Myk velour eller resirkulert ull - Du velger for det er du som bestemmer i ditt egen hjem. Skap din stil med våre pynteputer fra Rebell.

dundyner og puter til barn

STAY Happy

Uthvilte barn er en god investering i livskvalitet for hele familien, og det å sove godt er viktig for barnets utvikling. STAY Happy dundyner og puter har deilig 100 % økologisk bomullstrekk med 90 % klasse 1 ren ny hvit Muscovy dun og 10 % små fjær. 

Sengetøy med dyreprint malt av kunstneren Anita i Nordicwild

NordicWild

Kolleksjonen inneholder sengesett og pynteputer med fine dyreprint. Det er kunstneren Anita Sletten som har malt de flotte motivene og Anita vet virkelig hvordan hun fanger dyrenes blikk i et nordisk klima.