Tone Kroken Soho putetrekk

50x50 Lys blå / Beige

Varenr:118832
Tone Kroken Soho putetrekk 50x50 Lys blå / Beige Tone Kroken Soho putetrekk 50x50 Lys blå / Beige Tone Kroken Soho putetrekk 50x50 Lys blå / Beige Tone Kroken Soho putetrekk 50x50 Lys blå / Beige Tone Kroken Soho putetrekk 50x50 Lys blå / Beige Tone Kroken Soho putetrekk 50x50 Lys blå / Beige
Farge variantLys blå
Størrelse
699,-
-+
Forventet på lager 20.09.2024

Soho putetrekk fra Tone Kroken har lekre frynser med kontrastfarge langs kantene som gir en lekende og litt rampete pute. Trikset til Tone er å mikse og matche med ulike farger og putestørrelser - Da får man den litt avslappende stilen som hun er så glad i. Putetrekket fås i lys blå, gul og beige og er lekre sammen og alene. Den vakre tekstilen gir dybde i fargene, og den myke overflaten er nydelig å lene seg mot. Putene skaper en deilig og avslappende atmosfære.

 

Produktdetaljer:

  • Velour i 50 % bomull og 50 % viscose
  • Størrelse: 50x50 cm
  • Putetrekket finnes i lys blå/beige, beige/terrakotta og gul/natur    
  • Glidelås i bunn 
  • Putetrekket er en del av Tone Kroken sin kolleksjon       



Velour er en tekstil med en litt pusete og myk overflate som egner seg godt til interiørtekstiler. Det er en gammel vevteknikk og er slitesterk og finnes i mange kvaliteter. Denne velouren er i 50% bomull og 50 % viscose og blandingen gjør at putene får en skinnenende effekt som gir det luksuriøse uttrykket.