Vi bidrar til et bedre hav sammen

#OURSEA

Vi er stolte av at Moomin sin internasjonale kampanje #oursea har samlet inn 1 million euro så langt!
Målet med kampanjen er å redde Østersjøen og dens unike kulturarv. #OURSEA-kampanjen ble lansert januar 2020, og har så langt nådd sitt mål med å samle inn 1 million euro. Men arbeidet er ikke over ennå, kampanjen fortsetter ut juli 2021!

 

Tusen takk

Vi ønsker å takke kundene våre som har handlet produkter fra vår Moomin-kolleksjon og på den måten bidrar til å bedre forholdene i Østersjøen. Husk at så lite som 10 euro kan fjerne opptil 40 kilo blågrønne alger fra sjøen.


Østersjøen er et av de mest forurensede havene i verden og umiddelbare tiltak må settes i gang for å endre kursen. Det er mange som bidrar med midler i denne kampanjen for at vi sammen skal kunne redde havet. Norvigroup har bidratt siden kampanjen startet ved at vi støtter med 1 EURO pr. solgte Moomin produkt. Produktene som er med i prosjektet er merket med et #oursea ikon på våre nettsider. Mer informasjon om kampanjen kan leses på Rights and brands sine nettsider.
 

Ønsker du også å bidra? 

Du kan bidra til dette miljøarbeidet ved å kjøpe våre kampanjeprodukter. For hvert salg støtter vi #oursea med 1 euro pr. produkt. 

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.