Halvor Bakke Gåsedunpute

50x70 320g 90% dun 10% små fjær

Varenr:112474
Halvor Bakke Gåsedunpute 50x70  - Norsk Dun Halvor Bakke Gåsedunpute 50x70  - Norsk Dun Halvor Bakke Gåsedunpute 50x70  - Norsk Dun Halvor Bakke Gåsedunpute 50x70  - Norsk Dun
1 699,-
-+
15 På lager

Bedtime Story er en elegant og tidløs serie med dundyner og dunputer spesielt utviklet av Halvor Bakke. Halvors eget design er overført på høykvalitets bomull og fremstår stilrent i hvitt på hvitt. Nøye utvalgt, sporbar og kvalitetskontrollert gåsedun fra Europa er fylt inn i trekket som rammes inn med hvit sateng bise.

 

Dette er en medium pute som passer fint for deg som sover på ryggen. Da puten inneholder stor andel dun oppleves den myk.

 

Produktinformasjon:

  • 90 % gåsedun, 10 % små fjær
  • Trekket er i 100 % bomullscambric
  • Fyllvekt: 320 gram
  • Høyde: Medium
  • Downpass-merket som er det best etablerte sporingssystemet for dun og fjær

 

 Dun – naturens lille mirakel

Dun er et lite stykke magi fra naturens side. Gjennom millioner av år har dunens egenskaper gjort det mulig for gjess og ender å holde på varmen i ekstrem kulde, og holde kroppen sval og behagelig i sommervarmen. Vi låner denne egenskapen for å sørge for at du har riktig temperatur når du sover. Våre produkter er laget i Norge for nordiske forhold, så du skal kunne sove godt uansett årstid.

 

Dunen er omsorgsfull

All vår dun kommer fra sjøfugl - and eller gås - som har utviklet ekstreme egenskaper når det gjelder isolasjon og fukthåndtering. I den kaldeste perioden om vinteren, finner sjøfuglen fortsatt sin mat under vann og det er ekstremt viktig at vannet forsvinner raskt fra kroppen når den kommer til overflaten. Dun og fjær kvitter seg raskt med vann og varmer opp kroppen når den er kald. Denne egenskapen forsvinner ikke når dun fylles i dyner, puter og toppmadrasser. Så i tillegg til at det er behagelig, kvitter duna seg også med fuktighet og sørger for at temperaturen er optimal – den viser omsorg for oss for at vi skal sove godt.