Gustav Ovland Nicola sengeteppe

160x260 Røkt eik

Varenr:118495
Gustav Ovland Nicola sengeteppe 160x260 Røkt eik Gustav Ovland Nicola sengeteppe 160x260 Røkt eik Gustav Ovland Nicola sengeteppe 160x260 Røkt eik Gustav Ovland Nicola sengeteppe 160x260 Røkt eik Gustav Ovland Nicola sengeteppe 160x260 Røkt eik
Farge variantRøkt eik
Størrelse
1 399,-
-+
100+ På lager

Sengeteppe fra Gustav Ovland i bomullsmusselin, et stoff som er lett, luftig og mykt mot huden. Det har en vakker tekstur som gir en lun og behagelig følelse. Du kan også bruke det som et pledd på sofaen eller i lenestolen, da det vil holde deg varm og komfortabel. Nicola sengeteppe er et produkt som du vil nyte i mange år.

 

Produktdetaljer:

  • 100 % bomullsmusselin, 4 lag
  • Frynser på begge kortsider 
  • Størrelse: 160x260 cm
  • Sengeteppet har tilhørende hotellputetrekk og pysjsett
  • Dette produktet er en del av Gustav Ovland sin kolleksjon Stärkelsesfabriken


Gustav Ovland sin kolleksjon Stärkelsesfabriken reflekterer hans bærekraftige visjon, og i serien finner du kun produkter som er både estetiske og etiske. Hans produkter er laget for å vare lenge, og for å skape en hyggelig og miljøvennlig atmosfære i hjemmet ditt.

 

Bomull er vår viktigste naturfiber og har vært benyttet i flere tusen år. Produksjon av bomull foregår i mer enn 80 land. Kvaliteten kan variere mye. Vi benytter alltid bomull av god kvalitet med lange fibre, da dette gir sengetøyet en jevn og glatt overflate som vil oppleves myk og behagelig mot kroppen. En tett fin vevkonstruksjon gir en god slitestyrke du vil ha glede av lenge. Muslin er en type bomullsstoff med lett tekstur og rynket effekt, noe som gjør stoffet supermykt og luftig.