Gustav Ovland Silla Mineral sengesett

140x200/50x70 Røkt eik

Varenr:118084
Farge variantRøkt eik
1 099,-
-+
100+ På lager

Silla sengesett fra Gustav Ovland er et unikt og miljøvennlig valg for ditt soverom. Gustav er opptatt av bærekraft og design og sengesettet er derfor mineralfarget, noe som innebærer at det kun bruker naturlige økologiske ingredienser til å farge bomullen. Ingen kunstige fargestoffer er brukt i prosessen. Fargen i sengesettet kommer fra granatepleskall, som er et biprodukt fra matindustrien. Dette gjør at hvert sengesett har et unikt og levende uttrykk, som kan variere litt fra produkt til produkt. Fargen vil også blekne noe over tid, noe som gir sengesettet en vakker patina.

 

Silla sengesett er laget av myk og behagelig bomull, som gir deg en god natts søvn. Du kan sove trygt i et sengesett som er både vakkert og bærekraftig.

 

Produktdetaljer:

  • 100 % bomull, mineralfarget 
  • Putevar med sideåpning og flap
  • Bunnåpning med stoffknapper på dynetrekk
  • Sengesettet består av 1 dynetrekk og 1 putevar 
  • Sengetøyet er pakket i en fin gaveeske i naturlig papir
  • Dette produktet er en del av Gustav Ovland sin kolleksjon Stärkelsesfabriken

 

 Gustav Ovland sin kolleksjon Stärkelsesfabriken reflekterer hans bærekraftige visjon, og i serien finner du kun produkter som er både estetiske og etiske. Hans produkter er laget for å vare lenge, og for å skape en hyggelig og miljøvennlig atmosfære i hjemmet ditt. 

 

Dette sengetøyet er mineralfarget og betyr at det er innfarget kun med naturlige økologiske ingredienser og ingen kunstige fargestoffer. Fargen i dette sengetøyet kommer fra granatepleskall og er rester fra matindustrien. På denne måten utnyttes råvarene maksimalt, noe som er både ressurs- og miljøbesparende. Bedriften som innhenter fargestoffene arbeider etter CSR-metoden (corporate social responsibility), noe som innebærer at de tar både sosiale og miljømessige hensyn i den daglige driften. Dette er med på å sikre bærekraftig utvikling i lokalsamfunnene. Vi ønsker å gjøre oppmerksom at fargen vil kunne oppleves forskjellig fra produkt til produkt og vil blekne noe over tid.