Tradisjon og innovasjon

Tradisjon og innovasjon


Vi er stolte av vår historie og glemmer ikke hvordan det hele startet i 1939. Alfhild og Halvdan Lie åpnet sitt familieforetak, A.Lie & Co med vask og fylling av dundyner og dunputer som sitt spesialområde. Helt frem til 1989 var dette en kjernevirksomhet i foretaket, Trond Lie som tredje generasjon hadde større visjoner enn å vaske og etterfylle brukte produkter. Han ville lage nye dyner og puter og ideen og visjonen ble satt i verk og Norsk Dun ble stiftet. Nordicform er lidenskapelig opptatt av dun, og det er nok den lidenskapen som har gjort oss så dyktige på dun produkter som gir den optimale nattesøvnen.

I 1991 startet Nordicform med design og utvikling av tekstiler og tilbehør til hjemmet som en viktig strategisk forlengelse av produksjon av dyner og puter. Vi er en vesentlig aktør med sterke merkevarer som Turiform, Borås Cotton, Halvor Bakke, Moomin med flere. 

I dag har vi en moderne fabrikk på Mysen og vi tar tryggheten fra tradisjon og erfaring med oss videre inn i fremtiden og skaper magi for å sikre en deilig, trygg og komfortabel søvn for alle våre kunder.

Hovedkontoret  på Mysen er vårt kraftsenter hvor innovasjon, design og produktutvikling er grunnsteiner i vår virksomhet i kombinasjon med bærekraft og etterrettelighet.

Nordicform er i tillegg en del av NORVIGROUP som er Skandinavias største produsent og grossist innen "bedding equipment" med produksjon, lager og salg i flere land.


 

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.