Sofistikert hverdag med Borås Cotton


Oktoberdagene løper av sted, og kveldene oppleves kortere i mørket.
Lageret med stearinlys fylles nå opp, så det kan tennes lys i enhver krok, i lang tid fremover. Det er en kraft i denne kontrasten som høsten bringer. En avslutning av én årstid samt begynnelsen på en ny. Borås Cotton har tatt tempen på årstiden og lanserer de herligste farger og design - helt i tråd med høstens atmosfære.
 

Borås cotton


Årstiden inviterer til å samles, både med familie og venner. Det er som om vi blir mildere stemt og vi får lyst til å omgi oss med noe mykt og behagelig i alle rom. Soverommet er helt klart ett av stedene hvor vi tilbringer mange timer av døgnet, og her er det ekstra deilig å skape en god og lun stemning når vi kryper til sengs med boken vi begynte på i sommerferien.
 

Borås cotton


Unn deg luksus i hverdagen

 
Å unne seg litt luksus i hverdagen kan gi mye glede. Borås Cottons soveromstekstiler er som en drøm å sove i, og høstens nyheter er virkelig med på å gi deg ekstra eleganse på soverommet. Enten du liker å sover i sateng, flanell eller økologisk bomull kan du skape en herlig oase med våre soveromstekstiler.
 

Borås cotton


I den lekreste, luksuriøse  satengkvalitet har vi designet Bird of Paradise, som fletter sommerens mønster med høstens vibrante farger.
 

Borås Cottons unike DNAMønsteret Bird of Paradise er tegnet for hånd og gir det unike DNA som Borås Cotton er så kjent for. Her er ingenting overlatt til tilfeldighetene. Vi har lagt stor vekt på de små detaljene som er så viktige for helhetsuttrykket og som gir deg den deilige følelsen av luksus.
 

Borås cotton


Det lille ekstra

For å få et komplett uttrykk i høstens soveromstekstiler kan du toppe inntrykket med lekre puter og pledd.
 

Borås cotton


Piazza soveromstekstiler er som et varmt pust fra sydligere strøk, og gir deg akkurat den stemningsfulle følelsen vi trenger når dagene blir mørkere og kaldere. Sammen med det elegante, fløyelsmyke Burgundy sengeteppe og puter i velour, får du sengen akkurat det myke og mettede uttrykket som høstens trender tilsier.
 

Borås cotton


Kan fantasien måle seg med det ekte og ærlige, nakne og troverdige i naturen. Borås Cotton speiler nettopp denne fantasien og henter frem det beste, det som inviterer til å omgi seg med ypperste kvalitet som gir deg den ekte sofistikerte luksusen i hverdagen. 
 

Borås cotton


Transformasjonen i naturens farger, temperatur og uttrykk kan også merkes på kropp og sinnstemning. Etter en god natts søvn er det derfor herlig å starte en ny dag med Borås Cottons deilige, myke håndklær på badet.

Du finner alle de flotte produktene fra Borås cotton her:
http://www.nordicform.no/egenprodusert/bc


Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.