Cozy and Dozy


Vi ønsker kun det beste til de håpefulle små, og vi vil at de skal ha det godt døgnet rundt. Sengen skal være lun og trygg og gjerne brukes til både lek, kos og soving.

Cozy og dozy
 

Dun og bomull er begge naturmaterialer som både er helse- og miljøfremmende og bidrar til god nattesøvn og hvile. Det føles i tillegg lunt og trygt å omfavne barnet med en myk og deilig dundyne.
 

I tillegg er de deilige dunproduktene i Dozy kolleksjonen kortreiste, da de produseres i fabrikken vår her på Mysen i Østfold.
 

Alt i sengen er kroppsnært hvilket gjør at produktenes egenskaper og kvaliteter er superviktige og gir skjerpede krav som vi har tatt til et nytt nivå for enda bedre opplevelser. Du skal føle deg helt trygg på at det er kun det beste vi leverer, derfor er det viktig at du har innsikt i hvilke sertifiseringer som er på produktene. Det kommer tydelig frem både på produktene og emballasjen.
 

Dunkolleksjonen Dozy
 

Dunkolleksjonen Dozy kombinerer Skandinaviske designtradisjoner med den fineste dunen som er sertifisert og sporbar, alt for barnets trygge nattesøvn. Sengetøyet er mykt og vintagevasket i støvete pastellfarger i GOTS sertifisert økologisk bomull. Det hele kompletteres med fine interiørvarer som puter, pledd og vimplet.

 

Cozy by dozy
 

Konseptet Cozy by Dozy har tatt utgangspunkt i at produktene skal være trygge og universelle og følge barnets livsløp. En sengehimmel er like fin på en liten barneseng som i et tre ute i hagen for å lage en sval plass i skyggen. Vimpler pynter overalt. Håndstrikkede kurver kan brukes til alt fra leker til skrivesaker, og mykt og godt sengetøy liker alle

cozy by dozy
 

Det er føles godt å bruke naturmaterialer til de små, og hva er vel bedre enn ren og ny ull. Pleddene er i 100% ull i nydelige pasteller og luner godt både sommer som vinter – i vugge eller barneseng.

cozy by dozy
 

Små røvere må vaske seg og pusse tenner i blant også, og med morsomme hettehåndklær kan man lekende lett motivere til kveldsstellet.

cozy by dozy - tipi
 

Lek får barnet aldri for mye av. Lekeredet er den lune plassen for å slappe av litt eller kanskje se i en bok – men kanskje aller helst være på tokt ute på havet hvor man må passe seg for alle hajene.
 

Eller hva med en tipi – for lek og moro – eller som en avslappende fristed på plenen en varm sommerdag. Ute som inne – sommer som vinter – her er det kun fantasien og lekenheten som setter grenser.


cozy by dozy - tipi
 

Cozy by Dozy fasiliterer for det meste, og i kombinasjon med deilige Dozy dun, tilbyr vi den komplette pakken for at de håpefulle små skal sove godt og leke masse.
 

Sertifiseringer og merkeordninger dunkolleksjonen Dozy:

Dozy
Sertifiseringer og merkeordninger Cozy by Dozy.

Sertifiseringer og merkeordninger dunkolleksjonen


Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.