Staalnacke Tokyo tannbørsteholder

Black marble

Varenr:111641
Staalnacke Tokyo tannbørsteholder Black marble Staalnacke Tokyo tannbørsteholder Black marble Staalnacke Tokyo tannbørsteholder Black marble Staalnacke Tokyo tannbørsteholder Black marble Staalnacke Tokyo tannbørsteholder Black marble Staalnacke Tokyo tannbørsteholder Black marble Staalnacke Tokyo tannbørsteholder Black marble
379,-
-+
100+ på lager

Den japanske design estetikken er verdenskjent for sin raffinerte minimalisme med linjer, mønstre og utrolige historiefortellinger gjennom både intrikate og enkle detaljer. Designdetaljer fra de beste hotellene og stedene i Tokyo har vært inspirasjonen til dette utvalget av baderomstilbehør. Nyt komfort og den elegante design estetikken til TOKYO for en perfekt Weekend getaway hjemme.

 

Produktinformasjon

  • Svart marmor   
  • Størrelse 7,5 x 7,5 x 9,8 cm
  • Baderomsserien består av såpedispenser, glass og brett


Marmor er en tidløs og solid steintype, og ofte med duse og matte farger. Det er et spennende materiale som kan brukes til en rekke interiørdetaljer og som detalj på badet vil det gi rommet en stilig og luksuriøs look. Marmor er et naturmateriale og det kan derfor forekomme avvik i farge og struktur.