Myke pakker under treet

Desember og alle de fine adventsdagene er godt i gang, og julen nærmer seg med stormskritt. Vi har en travel tid alle sammen med alt vi skal rekke og alt vi skal gjøre. Det er mye kos og hygge i den mørkeste tiden på året, og det er noe vi nordmenn er spesialister på, nemlig kos og hygge.
 

Piazza sengesett burgundy
 

Vi er opptatt at av du skal sove godt og er spesialister i å tilrettelegge for det. Det å sove godt hører hele året til, og derfor må det være fantastisk med myke pakker under juletreet, med dyner og puter og all verdens av lekkert sengetøy. Det har man glede av hver eneste natt og over mange år.
 

Borås cotton
 

Gjennomsnittsnordmannen sover i 7,5 timer hver natt, og det gir 2738 timer med søvn i året. Det er ikke mange gaver man kan gi bort som blir brukt så mye som det man gir bort til sengen, og da er det heller ikke mange gaver man kan gi bort som gir mer livskvalitet.
 

Myke pakker under treet
 

Unn dine venner og familie – store som små - varme og deilige dundyner eller nydelige puter å hvile hodet på. Blir det kledd i lekkert sengetøy er opplevelsen optimal. Hvis du i tillegg kan starte dagen med å tasse ut på en myk badematte og avslutter dusjen med å omfavne deg i et deilig håndkle, så har man det godt.
 

Myke pakker under treet
 

Myke pakker fra oss under juletreet gir overskudd og livskvalitet.


Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.