Halvor Bakke: Gjør soverommet til en vakker oase!


-    Jeg er kjempefornøyd og veldig happy med høstens kolleksjon av Bedtime Story! Dens uttrykk og kvalitet er meg - tvers igjennom. De lune fargene er tiltalende og i fint samsvar med høstens trender. Vintage Indigo er et godt eksempel. En god blåfarge som nordmenn liker. Det er viktig for meg at det jeg liker og står for som designer, appellerer til norsk smak. Jeg ønsker virkelig at folk skal glede seg over å bruke de produktene jeg designer.

Nordicform - Halvor Bakke
 

- Jeg elsker hverdagsluksus!


Alle fortjener litt luksus i hverdagen, mener Halvor. - Det er hverdager det er flest av, og med tanke på at vi tilbringer en tredjedel av livet i sengen burde det være en selvfølge å få sove i det beste sengetøyet. Det fortjener både kropp og sjel.

Sir William

En av høstens nyheter fra Halvor Bakke er elegante Sir William i fargene Dusty Olive og Vintage Indigo, et vakkert tilskudd til kolleksjonen Bedtime Story. Kvaliteten er i TC400  - en fantastisk satengkvalitet som det er en drøm å sove i - når kun det beste er godt nok. Med sitt sofistikerte design og fargetemperatur innfrir virkelig tittelen «Sir».

Sir William
Sateng er en vevemetode som gir en ekstra glanset overflate. All vår sateng lages med 100% bomull i meget god kvalitet. Trådtelling på Sir William er i TC400.

Sateng er en vevemetode som gir ett lekkert og blankt sengetøy. Vevemetoden gir en ekstra glanset overflate og en mattere bakside.

Lord Henry
Lord Henry er en garnfarget flanell i herlig egyptisk bomull som bare må oppleves. Fantastisk myk og nydelig konfeksjonering med kontrastramme rundt både putevar og dynetrekk. 

Myk flanell til sengs


I løpet av høsten og vinteren tilbringer vi mye tid innendørs, og vi nordmenn liker godt å samles rundt et bord med god mat og nyte varmen fra peisen. Det er noe med denne kosen. Derfor er også sengetøy viktig for nordmenn.
Å krype til køys i myk flanell, det er jo bare deilig.

Lord Henry flanell

-    Jeg digger flanell i kalde vinternetter. En selvfølge å ha på hytta mi´, Boblebu. Jeg sover alltid med vinduet åpent, da får jeg frisk luft, og med dobbeltdyne og lunt flanell sengetøy sover jeg ekstra godt. Denne høsten får du Lord Henry flanell i den nye, vakre fargen Vintage Indigo. Og, for å toppe den herlige følelsen flanell gir, kan du nå også starte eller avslutte dagen i en myk morgenkåpe i Lord Henry flanell.

Nordicform - Halvor Bakke
Alle våre trekk til dyner og puter er i 100 % kvalitetsbomull og etterlever kravene til Oeko-tex standard 100 (Trygge tekstiler)
 

Cape - taktil og sanselig

Da Halvor designet Cape hentet han inspirasjon fra ett av sine absolutte favorittsteder, hovedstaden Cape Town, i Sør-Afrika. I en taktil vaffelstruktur i 100 % bomull gir Cape sengetøy en herlig følelse mot huden. Like deilig på høsten som om våren. Den har den unike egenskapen å tilpasse seg temperaturen, enten det er varmt eller kaldt.

Cape

- En moderne utgave av kreppen og fantastisk å sove i. Den føles behagelig avkjølende på sommeren og lun på vinteren. Cape er også perfekt til å kombinere med sateng. Det skaper et lekent uttrykk når man setter ulike kvaliteter sammen. Kontraster i overflater gjør at overflatene fremhever hverandre.
 

St. Georg - magisk, egyptisk bomullskomfort

Halvor reiser mye og fortjener absolutt å sove i det beste sengetøyet.

-    Jeg blir euforisk over en hotellseng som er fylt til randen med puter, tepper og vidunderlig sengetøy. Jeg ønsket å skape den samme følelsen da jeg designet St. Georg. En magisk opplevelse av kvalitet og komfort i den vidunderligste egyptiske bomull, som er så fantastisk å sove i. Egyptisk bomull gir en følelse av luksus som alle kan ha råd til. Alle fortjener å ha et godt sengetøy, dette betyr mye mer for nattesøvnen enn man tror.

St. Georg
Sofistikert og tidløst elegant sengetøy i nydelig sateng i egyptisk bomull.
 

Lun, enzymvasket lin

I høstens kolleksjon finner du også Sir Vincent, et vakkert paisley-mønster - i en 100 % enzymvasket lin-kvalitet.

- Jeg elsker teksturen i Sir Vincent, med sitt lekne og veldig naturlig uttrykk. Den skal ikke strykes og den gir en råhet i sin naturlige overflate, som jeg synes er fascinerende. Så er det jo egenskapene ved at lin er lunt på vinteren og svalende på sommeren.
Sengesett i 100% lin er et rent naturprodukt som kommer fra lin-planten. En av få kvaliteter som ikke er bomull. Stoffet er slitesterkt og du vil oppdage at det føles mykere for hver vask, avslutter en fornøyd Halvor.

Sir Vincent
 

Komfort på baderommet


Det er ikke bare på soverommet at Halvor ønsker kvalitet og komfort. - Jeg opplever baderommet som en forlengelse av soverommet. Da ønsker jeg myke håndklær og produkter som får meg i god stemning, både om morgenen og om kvelden.

Nordicform - Halvor Bakke

Nordicform - Halvor Bakke
 


Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.